Еманципираните жени са сами!

Ето тази тема не знам от къде да я започна, не знам и как ще я завърша...

са сами
Фотосесия Moschino, Модел Джулия Рангелова 
Много жени бъркат лидерството в обществото с доминацията над половинката си.
Същите тези жени, в опита си да покажат колко силен характер имат,  често създават напрежение и влизат в излишен конфликт с човека до тях. Пак същите те са в постоянна съпротива и война с всичко и всеки, и без да се усетят, се превръщат, най-общо казано в "Хейтър".
Точно за този тип еманципирани жени ще стане дума днес.
                              
Преди да проникна дълбоко в темата, ще започна с „приятелките“ на еманципираните жени. 
Там /според мен/, се крие огромен процент от проблема. Чували ли сте, как тези жени, често си честитят празник?
"Да си жива и здрава, и много да те слуша!"
Да те слуша...???
Тези приятелки са първите, които при първия проблем във връзката, дават съвет - “Той не те заслужава, след като не те оценява!"      
Те не желаят да сте щастливи или да виждат Story-тата Ви, с любим мъж до Вас, докато единствената емоционална връзка, която те имат е тази с телефона им.

Е, имам новина за Вас, дами:
Тези ваши приятелки, най-често са сами и единственото, което желаят е да видят и Вас в клуба на Самотата, така Вие ще сте поредното им доказателство,пред обществото, че няма "свестни мъже"- оправдание, което почти винаги се използва от не толкова "свестни жени".

Прониквам рязко в темата като предварително уточнявам, че не минавам през всички видове, а само през чертите на характера на най-нежеланите, от всеки мъж, еманципирани жени.


Изхождайки от значението на еманципираните, а именно: Освобождаване от състояние на зависимост, от предразсъдъци и ограничения, идва и:


Модел 1: Независимите, зависими. 

Те са най-неприятният вид.
При тях 100% от доходите във връзката, се носят от мъжа, НЕ НЕ НЕ, не в това е въпросът!!!
Най-неприятни са защото отношението им към мъжа до тях е заповедническо и грубо, въпреки че независимостта в поведението им не отговаря на зависимостта в доходите им.
Тук, много често решението на проблема за мъжете на този тип жени е тихо момиче на вън, което ги утешава от време на време, от неспирното мрънкане у дома, към което пък те се отнасят с безапелационен непукизъм.


Модел 2: Кариеристката.

Тук, както се досещате идва ред на сервитьорката, продавачката, касиерката и т.н, която в даден момент е станала управител и се е помислила за Галена.
В това няма НИЩО ЛОШО, даже напротив, но аз както уточних по-горе,ще се спра на тази част от тях, която във всеки удобен и неудобен случай,напомнят за приноса си към семейния бюджет, въпреки че в много случаи мъжа продължава да плаща общите нужди.
Най-отблъскващи от този тип са тези, които отделят много време да обясняват как, например, няма да докоснат домакинска работа. Освен в неспирна война със себе си, те са в такава и с човека до тях. Използват всеки момент през цялото им време заедно, за да докажат, че са прави, по безумни теми.
Тук решение на проблема, почти винаги няма и рано или късно мъжът се спасява от нея. А тя предава „енергията“ си на всеки следващ… Ако не се намери толкова отчаяно голям непокист, който да издържи всичко това, този вид еманципирани жени остават сами с успешната си кариера и в годините преди пенсия, се оказват с дузина котки у дома, с които заедно гледат "Сам в къщи" за 100000-път.

Модел 3: Еманципираните хранилки.
/Sugar Mamma/

Това са жените, които издържат мъжа и / или любовника си и ясно са поставили правилата на играта, по които ще се играе.
Това обикновено са жени, които по един или друг начин през времето са натрупали капитал и могат да си позволят мъжете до тях да не работят. Мъжете пък от своя страна нямат нищо против това, като разбира се в по-голямата си част плащат не малка цена, изразяваща се в липса на мнение, право на излизане сами, дори и за по бира с приятели.



Сигурно си задавате въпроса, защо според мен и трите вида еманципирани жени са сами, след като говоря за това, че е възможно да имат мъж до тях? Те са сами емоционално, нямат връзка с никой, целият им свят е едно неспирно излишно себедоказване.

До тук  с най-лошата част от всички видове еманципирани жени. Време е да Ви запозная с един друг вид:

Модел 4 : Еманципираните гении.


съвет за тях
Фотосесия Moschino, Модел Джулия Рангелова
За тях бих казал че са висшия пилотаж, доктора на докторантите, както би се изразил мой приятел: „майката на майките“.
Жените за които говоря, без значение колко пари изкарват, каква позиция в обществото или в работата си заемат, карат мъжете си да се чувстват истински мъже и не говоря само за това, че те нямат НИКАКВИ задръжки в секса.
Този вид жени са рядкост, но определено са факт, те са тези които никога няма да счетат за обида, молба за орална любов, без значение от часа или мястото, а ще го приемат като комплимент, че ТОЙ иска точно това отново от тях. Никога няма да погледнат друг мъж, или да отговорят на покана за приятелство или съобщение в социалните мрежи.
Те са най-полезни за себе си! Защо ли? Защото правят така, че мъжът да си мисли, че става това, което той поиска, а в същност прави това, което тя желае.
Дали са изкусни манипулатори? Сигурно! 
Дали мъжът до тях се чувства щастлив? 
Със сигурност!



Съветът ми: 

Мили дами, ако мъжът не се чувства на място във връзката си, то тази връзка е обречена! Ако все още физически съществува, то тя отдавна е емоционално умряла.
Не позволявайте на гордостта и себедоказването да влязат в отношенията Ви, защото след време те ще са единственото, което ще имате.

За да се изразя още по-точно, ще цитирам приятел /израза е метафоричен/:
“Ако кажа на жена ми, че съм убил някой, тя трябва да е първата, която да вземе лопатата и да ми помогне да го заровим и чак след това да ме попита защо съм го направил”


И така дами, имате избор, да бъдете щастливи или да бъдете прави.

                                                                                                                          DivDimitrov


За още от мен:

 FB:     DivDimitrov

 Instagram:     DivDimitrov


Благодаря за уникалните снимки, 
които ми бяха предоставени да ползвам за тази статия на: Todor Tsarkov












Коментари

  1. Страхотно мнение по въпроса.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Ви, ще се радвам да сподлите статията ми, за да стигне до повече хора.

      Изтриване
  2. Да беше сложил еманципирани в кавички докато обяснява за златотърсачките на България

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления за добре написаната статия. Всичко е точно така.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар